Energetisch consult, helende handen:  De kracht van REIKI Energie 

Een Reiki-behandeling zorgt voor optimale energiestroom langs en tussen de chakra's onderling, heft blokkades op, ondersteunt meridianen, stoffelijke processen en balanceert elke lichamelijke energie. Hierdoor komt het lichaam terug in de balans zoals het van nature bij de persoon behoort te worden aangestuurd. Tijdens Reiki lig je ontspannen met kussen onder een dekentje, er is zachte muziek en aangename sfeer.

Terwijl men ligt, wordt aan alle Chakra en Reiki punten universele energie warme aangeboden d.m.v. aanraking. Het lichaam, de hersenen en het onderbewuste weten exact waar ondersteuning voor nodig is en laten precies de juiste hoeveelheid energie toe voor herstel. Na afloop is men vaak prettig loom en vooral ont-spannen. Daarbij maak ik regelmatig gebruik van 13 zeer bijzondere,  authentieke Tibetaanse Klankschalen om Chakra's te resetten in hun juiste onderlinge balans. Relax na Reiki! Neem rust en drink extra water voor zuivering & optimaal effect.

Veerkracht

Mijn doel is dat elke cliënt weer veerkracht vindt, iets wat nodig is om het leven te leven zoals men dat wil. Precies dátgene doet & durft, zoals binnenin het beste voelt.  Alle nodige hulpbronnen zijn namelijk van nature al in mensen aanwezig. Ik help deze (terug) te vinden, daarop te vertrouwen en gebruik van te maken, precies waarvoor zijn ze bedoeld. Ook is het heilzaam om therapie met Reiki te combineren. Jezelf zijn mág. Vertellen wat moeilijk is, waarover je piekert, van wakker ligt, voor schaamt en hulp bij wenst. Je mag verdrietig zijn, gevoelens, frustraties en emoties uiten, leren om verlies of rouw te aanvaarden. Het is oké om diepe gedachten uit te spreken of je gevoelige kant te tonen. 

Zorg met aandacht voor je gezondheid. Als een lichaam ziek of moe aanvoelt, heeft dat signaal een reden.  Hersenen zijn het bedieningspaneel. Tijdens rust werkt het zelfhelendvermogen op volle kracht.  Neem daarom vaak rust en slaap ruim voldoende.


Het brein geeft mentale en lichamelijke signalen bij grenzen overschrijden, dat heeft een reden. Luisteren naar die signalen helpt het tot rust komen en herstellen van ziektes. Vooral in de nacht herstelt het lichaam door het zelf-helend vermogen. Bij verstoringen kan dat minder plaatsvinden, daarom ondersteuning nodig. Zulke lichamelijke of mentale klachten zijn nooit leuk; ze komen vaak nà intensieve, drukke periodes, geven overspannenheid en leiden vaak tot burn-out of burn-bore. Niet alles komt door ziektes, ook de wijze waarop je het leven leidt, speelt daarin een belangrijke rol. Dingen worden on(der)bewust zo gestuurd zijn vanuit biologisch nut. Begrijp daarbij altijd dit het vanuit goede bedoeling naar de persoon zelf is, ookal lijkt dat anders te voelen.


TIP voor optimaal profijt: onderga minstens 2 sessies voor maximaal mogelijk effect. Voor bij lagere buiten temperatuur is Reiki aangenaam voor blokkades, verstopte emoties, kouwelijk lichaam, spierpijn en koude voeten.