Benieuwd hoe jouw chakra's openstaan ?

Deze chakra test geeft het antwoord!

Klik op de link onderaan

Ben jij (al) wie je wil zijn? 

Als je dingen wil bereiken die je nooit bereikt hebt, zul je dingen moeten doen die je nooit hebt gedaan. Het is niet erg als je iets moeilijk vindt:  hulp vragen bij gevoelens die tegenwerken of ongelukkig maken mag altijd. Een blij gevoel is prima, maar als een gevoel in de weg zit is het vervelend. Een soort boemerang effect, iets dat telkens tegenwerkt en ingewikkeld voelt, alsof je in de knoop zit...

Komt jouw kracht van binnenuit, vanuit verbinding met jezelf, los van alles? Want zodra je dát eenmaal voelt, brengt de buitenwereld slechts aanvulling. Dan leef je vanuit jezelf, met vrij denken en voelen, zonder schroom en durf je alles te doen zoals gewenst.

     "Je gaat het pas zien als je het doorhebt"  (Johan Cruijff)

 

Bewustwording door Mindfullnes: contact met innerlijk vinden

Volg eens een minuut je ademhaling en kijk wat er gebeurt. Door stilte met aandacht toont zich wat belangrijk is in je belevingswereld.  Respect voor grenzen van denken en doen, door voelen, kunnen en vooral iets te wíllen. Het geeft verbinding met jóu en levert veel op! Vrijheid voelen door innerlijke kracht maakt harmonie in & met jezelf.

Slechts ca 5 % van alle hersenactiviteiten is bewust, het overige gaat onbewust, aangeleerd of vanzelf zonder dit te sturen.  Het opslagbewustzijn, het interne (zelf)bewustzijn en het omgevingsbewustzijn creëren en activeren tesamen onze emoties, gevoelens, gedachten en herinneringen. Diverse interventies en methodes geven elke cliënt helderheid over on(der)bewuste oorzaken van klachten, gestuurd vanuit de neo cortex( denkbrein-ratio) of in het limbische brein(emoties-gevoelens).

 

Klik hier voor de chakra test of kopieer dit:

https://www.eclecticenergies.com/nederlands/chakras/chakratest

 - 2 - Alle teksten onder Blij van Binnen auteursrecht & copywright