Chronische klachten en/of chronische pijn e.d. stoppen

Elke chronische reactie zoals pijn allergie, jeuk, nies, hik etc. heeft een biologisch nut. Ooit was er logische reden voor, zo herhaalt deze klacht zich omdat het TOEN logisch was. Echter: nu, in het heden, is de klacht onlogisch en dus ... kan deze worden opgelost. Het is voor veel mensen moeilijk te begrijpen dat het lichaam soms anderes reageert dan gewenst.           

Denk aan een val op de knie: men vind het logisch dat zo'n wond schrijnt, erna zich een korstje vormt dat kriebelt en de huis weer normaal wordt: dit genezing is. Maar bij huidkorsten op de huid zónder val, men dat wantrouwt.


En dat haar groeit, vinden we normaal, terwijl haaruitval als ziekte wordt gezien. Toch is alles genezing, leuk of niet: de natuur, God, heeft het zo bedacht. De eigen hersenen sturen iets aan. Kun je er dan toch vat op krijgen? JA!!.

Ik werk met diverse vormen van lichaamsgerichte psychotherapie, zoals Hypnose, Regressie en Oldpain2Go.

Bij elke therapie methode krijg je vooraf uitleg hoe dit gaat. 

Soms geeft een lichaam nog lang de oude, waarschuwings- of pijn boodschap door, terwijl de genezing reeds lang is voltooid. Bepaalde symptomen kunnen lang aanhouden, komen steeds terug uit gewoonte of in een bepaald seizoen, zoals hooikoorts, allergie, ook zonder een logische reden. In dat geval is het signaal niet-helpend en mag weg! Het kan zelfs gevaarlijk zijn jarenlang met iets te leven, of onnodig lang medicatie te gebruiken, waardoor andere andere klachten en ziektes ontstaan. Dit overkwam mij persoonlijk, vandaar ik kan me goed verplaatsen in hoe het voor jou is om lang met een klacht of pijn te leven.

Heb jij een chronische pijn of klacht? Is er de diagnose vastgesteld door een arts/specialist die geen therapie kent, behalve medicatie gebruik of mee leren leven? Maak een afspraak. Daanaast het helpt om lichamelijke reacties te leren begrijpen, bijvoorbeeld door kennis van bio-logische natuurwetten.  Lees verder.  

Uitleg Old Pain 2 Go