Je dénkt gedachten, je vóelt gevoelens. Je bènt ze niet.

Emoties vertellen een  behoefte van iets wat diep zit. Het is heel normaal om je bang, boos, bedroefd, verrast of walging te voelen, ookal voelt naar.  Als je emoties wegduwt omdat je bang bent voor een conflict of herbeleving, komen ze naar buiten op een andere manier, net als een boemerang. Op de lange duur leiden zulke emoties tot spanning, stress of andere lichamelijke klachten. Juist een conflictvermijding staat het ontladen, oplossen, veranderen en groei in de weg. Besef ieder mens hulp mag aanvaarden, dus jij ook.

Angst of Fobie wordt gevoed vanuit gedachten dat je ooit iets eng vond. Dat gevoel bleef al die jaren, echter NU is NU, een andere werkelijkheid. Toen begrijpen betekent inzien dat het wordt gestuurd vanuit oude gedachten & gevoelens. Door te aanvaarden van wie jij tóen was, kan het oude verdriet jóu nu loslaten en jij vredig verder.  

Emoties, Stress, Paniek, Trauma

Dit kan zich uiten op allerlei wijze, via huilen, gapen, trillen, zweten, dromen, niezen of schreeuwen. De spanning, woede of emotie die vast zat, ontlaadt zich zo. Erkenning voor wat je denkt of voel is zó  belangrijk, dat gevoel, die emotie gehoord wordt.  Daarna werk je aan mentale versterking en vernieuwing. Omgaan met een nare (her) beleving, trauma, verslaving, onzekerheid of emotie, geeft vaak klachten op het gebied van denken, doen of voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Door begeleiding en coaching volgt rust in je hoofd en je lichaam.

Een probleem of angst voor iets overwinnen lijkt moeilijk, vaak a.g.v.  angst, dus kijken we stap voor stap hoe het ontstond. Je krijgt de best passende soort Hypnotherapie  overleg met jou als cliënt, gecombineerd met NLP, EMDR, OldPain2Go en Reiki . Ruimschoots tijd voor elke client geeft in gemiddeld 3 consulten het gewenste resultaat.

Conventionele als Conversationele hypnotherapie wordt in zowel reguliere zorg én complementaire zorg volop toegepast. Uitstekende simpele en doeltreffende methodes  die goed werken en snel effectief zijn! 

Via geconcentreerd focussen tijdens lichamelijke ontspanning oftewel  Hypnotherapie kunnen diverse issues worden aangepakt en opgelost, zowel uit het heden als het verleden. Belangrijk is te weten dat JIJZELF daarbij ALTIJD in controle bent en blijft over wat je denkt en voelt, veilig en comfortabel zijn staan voorop en kunt navertellen wat je meemaakte.

Testimonials cliënten:

Ervaringen na EMDR consult voor angst (Hypnotherapie en EMDR)
Liesbeth is een heel sympathieke en lieve vrouw die open, eerlijk en direct communiceert. Ze legt goed uit wat EMDR (of de therapie) inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Ook de do’s en dont’s worden snel duidelijk gemaakt, ook tussendoor.  

Het meest hebben wij als ouders veel gehad aan tips. Wat kun je als ouders nu beter wel en wat niet doen in deze situatie. D. heeft vooral veel gehad aan je heldere uitleg. De 2 sessies zelf die ervoor gezorgd hebben dat het hele grote "ding" helemaal op de achtergrond geraakt. Hij is weer zelfstandig, zonder angst en droomt ook niet meer. Zo fijn! Daarnaast hebben wij veel gehad aan de sympathieke, open, eerlijke en directe communicatie van Liesbeth. Liesbeth is er niet alleen voor en tijdens de therapie, maar juist ook daarna. Ze maakt regelmatig even contact, vraagt hoe het gaat en geeft advies op afstand. Ze is enorm betrokken.  Kim de Willigen april 2020

Ervaringen na EMDR consult voor angst: (Hypnotherapie en EMDR)  "Ik kan vrijer leven zonder angst en angst gevoel" Corine S feb 2020

Ervaringen na EMDR consult voor angst (Hypnotherapie en EMDR)
Onwijs lieve vrouw, werd goed ontvangen en erg op mijn gemak gesteld. Ik merk dat ik veel minder oplet als ik buiten loop. Ben al meerdere keren in het bos geweest na een regenbui (dit had ik voorheen niet gedaan), loop minder meer met een zaklamp buiten (soms nog als ik me onzeker voel) en gek genoeg ook niet meer tegengekomen waar ik angst voor had, op een paar na.  Je begrijpt dus wel dat ik veel minder last heb van mijn 'klacht'   "  🙂  Kristy BK  november 2019

Ervaring na consult voor angst: Zeer prettig, is er echt voor je en wil je in korte tijd van je probleem afhelpen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Wat ik dacht niet te kunnen, niet in staat te zijn... ik kan het wel degelijk! Geeft mij een super fijn, blij en vrij gevoel! " Sandra  V. oktober 2019 

  • Werken met EEG tijdens hypnotherapie masterclass

    NB: Ik werk als Allround Master Hypnotherapeut en volgens certificaat Tom Silver, United States Board of Clinical Hypnosis® (USBCH), Neurological Hypnotherapy, Emotional Replacement Therapy en "Scientific Hypnosis Safety" via EEG apparatuur (nov. 2018, modernste Hypnose, EEG en ERT) Tom Silver, USA op YouTube.

  • EEG hersenactiviteit

    EEG apparatuur meting voor de juiste hypnose toepassingen

  • De negatieve invloed van alcohol (en medicatie) verslavingen in het lichaam

Welke invloed hebben emoties? Een film.