Een chronische pijn, emotie of klacht? Zet het signaal uit.

Er zijn allerlei soorten pijn. Zowel het pijnlijke gevoel als een  pijngrens verschillen per mens. Ook kan pijn varieren per dag of juist continu aanwezig zijn. Artsen vinden voor sommige klachten nooit een oplossing of aantoonbare oorzaak. Geef nooit op, zoek naar de juiste hulp!

Waartoe dient pijn?

Pijn is een veiligheidsfunctie om ons te helpen weten wat ons schaadt, zodat we er vanaf kunnen gaan en het in de toekomst kunnen vermijden. Acute pijn is een bericht dat de beste actie veroorzaakt voor de minste hoeveelheid schade. Chronische pijn is een bericht dat ons herinnert aan schade of gevaar, zelfs als er niets kan worden gedaan.

OldPain2Go® is een lichaamsgerichte psychotherapie. Het leert jouw bewuste brein dat de chronische pijnboodschap niet alleen overbodig is, maar ook het leven van de persoon beschadigt en hen minder veilig maakt dan zonder. Het is gericht op onbewuste gedachten en aansturing. Een consult resulteert in een pijnvermindering tot volledig pijn vrij worden.

Heb jij een chronische pijn of klacht? Is er de diagnose vastgesteld door een arts/specialist die geen therapie kent, behalve medicatie gebruik of mee leren leven? Bezoek dan een OldPain2Go practitioner. Meer weten? Lees HIER.

Definitie van Pijn:

Gewaarworden van een onaangenaam sensomotorisch gevoel en/of onplezierige emotionele ervaring. Kan zowel mentaal als fysiek zijn; de last ervan verschilt per persoon. Er zijn diverse soorten: acute (kortstondig, hevig), chronisch (langdurig), mechanische (slijtage), zenuwpijn, weefselpijn, in- of uitwendig, primair, secundair. Daanaast kan het mentaal helpen om lichamelijke reacties te leren begrijpen, bijvoorbeeld door kennis van bio-logische natuurwetten.

Zie ook www.liesbethmeuldijk.nl

- 7 - Alle teksten onder Blij van Binnen auteursrecht & copywright

pijnkaart van een lichaam

Zo simpel kan het zijn: probeer ook 1 x OldPain2Go en oordeel daarna zelf.