• Je kijkt uit naar de toekomst
    Wat wil je graag, hoe kom je er ?

  • Welke trap omhoog helpt
    Dat doel te bereiken

  • Coaching helpt je op weg
    Het pad vinden tussen jou en je toekomst

Eenzaam of alleen

Alleen zijn zonder eenzaamheid kan best oké voelen. Maar, voel je je eenzaam of alleen door een probleem, door iets wat je niet kunt of durft te delen of uit taboe of schaamte dat het je overkwam, weet dan: je staat nooit alleen. Hulp biedt steun, je gehoord voelen en mogelijkheid tot loslaten van wat dwars zit. Het lucht op, zodat je blij en vrij van last weer verder kunt...

Logica Coaching

Ik gebruik vaak NLP methodes om je wereld in kaart te brengen. Besluiten nemen gaat makkelijker als alles helder is en op een rijtje staat. Je leert dingen te doorzien en ontdekt wat je vergeet te doen, maar wat er wel van nature is, bijvoorbeeld het tonen van daadkracht of intuïtie gebruiken. Je kunt zo je kwaliteiten beter inzetten, waardoor je meer uit het leven haalt.

NLP oftewel Neuro Linguistisch (gesproken) Programmeren, betekent: de wijze waarin we communiceren met anderen en onszelf. NLP is een geheel van taalpatronen die op het denken, doen en voelen van invloed zijn. NLP wordt gebruikt om beter contact te maken, zowel anderen als jezelf beter te begrijpen en vooral oordeelloos, zonder aannames en via vragen stellen te communiceren.  Door NLP coaching wordt men zich bewust van het eigen gedrag en het effect daarvan. Zo ontstaan nieuwe mogelijkheden en inzichten voor het dagelijks leven.

- 2-A - Alle teksten onder Blij van Binnen auteursrecht & copywright