Je denkt gedachten, je voelt gevoelens. Je bent ze niet.

Emoties kun je niet negeren: ze vertellen een behoefte. Het is heel normaal om zowel blij als bang, boos, bedroefd, verrast of walging te voelen. Als je zulke emoties wegduwt omdat je bang bent voor een conflict of herbeleving van een gebeurtenis, komen ze naar buiten op een andere manier, net als een boemerang. Op de lange duur leiden zulke emoties tot spanning, stress of andere lichamelijke klachten. Juist conflictvermijding staat het ontladen, oplossen, veranderen en groei in de weg. Het is goed om te weten dat ieder mens hulp mag aanvaarden.

Angst Emotie of Trauma

Ontladen van op allerlei wijze zoals huilen, gapen, trillen, zweten, dromen, niezen of schreeuwen. Zo wordt een spanning, woede of emotie die vast zat losgelaten, het lucht op te ontladen. Het is belangrijk om je te uiten, hoe groot of moeilijk een probleem ook is, want zo krijg je erkenning voor wat je denkt of voelt. Daarna kun je werken aan mentale versterking en vernieuwen van patronen. Omgaan met een nare (her) beleving, trauma, verslaving, onzekerheid of emotie, geeft vaak klachten op het gebied van denken, doen of voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Door begeleiding en coaching kun je beter leren omgaan met wat je toen overkwam en volgt rust in je hoofd en je lichaam.

Een probleem of angst voor iets overwinnen lijkt moeilijk, vaak door angst iets nogmaals ontstaat. Daarom kijken we stap voor stap hoe dat ontstond. Je krijgt persoonlijk afgestemd advies, begrip voor je reactie van toen en start met verwerking. De interventie of soort therapie die het beste past bij je klacht/probleem helpt pas ik toe. Dat is altijd in overleg met jou als cliënt, zoals NLP, EMDR, OldPain2Go en Reiki Universele energie. Juist door lang de tijd te nemen voor elke client wordt in 2 á 3 consulten al het gewenste resultaat bereikt.

B.v:  In diepe rust tijdens lichamelijke ontspanning, genaamd hypnotherapie kunnen diverse issues worden aangepakt, zoals roken stoppen roken, afvallen, onzekerheid of irritante gewoonten. Belangrijk is te weten dat JIJZELF daarbij ALTIJD in controle blijft over wat je denkt en voelt, veilig en comfortabel zijn staan voorop.

 

Testimonials cliënten:

Ervaring na EMDR consult voor angst: Jazeker, ik raad dit anderen aan en dat heb ik inmiddels ook al gedaan. Liesbeth is een heel sympathieke en lieve vrouw die open, eerlijk en direct communiceert. Ze legt goed uit wat EMDR (of de therapie) inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Ook de do’s en dont’s worden snel duidelijk gemaakt, ook tussendoor.  

Waar heb je het meest aan gehad bij hulp voor je zoon en/of merk je vooral?  Het meest hebben wij als ouders veel gehad aan tips. Wat kun je als ouders nu beter wel en wat niet doen in deze situatie. D. heeft vooral veel gehad aan je heldere uitleg. De 2 sessies zelf die ervoor gezorgd hebben dat het hele grote "ding" helemaal op de achtergrond geraakt. Hij is weer zelfstandig, zonder angst en droomt ook niet meer. Zo fijn!Daarnaast hebben wij veel gehad aan de sympathieke, open, eerlijke en directe communicatie van Liesbeth. Liesbeth is er niet alleen voor en tijdens de therapie, maar juist ook daarna. Ze maakt regelmatig even contact, vraagt hoe het gaat en geeft advies op afstand. Ze is enorm betrokken.  Kim de Willigen april 2020

Ervaring na EMDR consult voor angst (EMDR met hypnotherapie)  "Ik kan vrijer leven zonder angst en angst gevoel" Corine S feb 2020

Ervaring na EMDR consult voor angst: Raad je dit anderen aan? "Ja zeker, onwijs lieve vrouw, werd goed ontvangen en erg op mijn gemak gesteld. Ik merk dat ik veel minder oplet als ik buiten loop. Ben al meerdere keren in het bos geweest na een regenbui (dit had ik voorheen niet gedaan), loop minder meer met een zaklamp buiten (soms nog als ik me onzeker voel) en gek genoeg ook niet meer tegengekomen waar ik angst voor had, op een paar na.  Je begrijpt dus wel dat ik veel minder last heb van mijn 'klacht'   "  🙂  Kristy BK  november 2019

Ervaring na consult voor angst: Raad je dit anderen aan?  '"Absoluut! Zeer prettig, is er echt voor je en wil je in korte tijd van je probleem afhelpen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Wat ik dacht niet te kunnen, niet in staat te zijn... ik kan het wel degelijk! Geeft mij een super fijn, blij en vrij gevoel! " Sandra  V. oktober 2019

NB: Ik werk als Allround Master Hypnotherapeut en volgens certificaat Tom Silver, United States Board of Clinical Hypnosis® (USBCH), Neurological Hypnotherapy, Emotional Replacement Therapy en "Scientific Hypnosis Safety" via EEG apparatuur (nov. 2018, modernste Hypnose, EEG en ERT) Tom Silver, USA op YouTube.

  • Werken met EEG tijdens hypnotherapie masterclass

  • EEG hersenactiviteit

  • Hypnotherapie wordt altijd in overleg toegepast. Het is prettig, doeltreffend en effectief. Na afloop voelt met zich rustig en ontspannen.